Begrip in Het Gooi en omstreken

Een begrip in en rond Het Gooi; gastvrijheid gecombineerd met toegankelijke eten maakt van ieder bezoek een avondje uit. Het restaurant is zeer goed bereikbaar en herkenbaar gelegen aan een doorgaande weg in het centrum van plaats in Het Gooi.

Parkeermogelijkheden zijn er aan de straat en in de directe omgeving (ruime parkeerplaats op loopafstand). Het restaurant ligt nabij diverse publiekstrekkers, leuke winkels en bekende eetcafé’s.
 
Totale oppervlakte restaurant ca.285 m2 met circa 100 zitplaatsen. Mediterrane keuken met specialiteiten uit en rond de Middellandse Zee. Boven het restaurant zijn twee appartementen (over drie verdiepingen), die nu door de horeca-ondernemer worden bewoond. Achter het pand zijn twee garageboxen en privé parkeerplaatsen.
 
Veel lokale gasten, maar door sterke naamsbekendheid en door positieve reacties op recensie sites ook veel bezocht door (groot) regionale gasten. Het restaurant heeft veel vaste gasten, waarbij zelfs de 5e generatie het bedrijf bezoekt!

Door gebruik te maken van bezorgen en afhalen van de gerechten blijft het omzetniveau goed. De reden voor verkoop is de leeftijd van de ondernemer.

 

Plaats/regio Het Gooi
Vraagprijs Verkocht en overgedragen aan nieuwe eigenaar
Grootte 200 m2
Objectnummer #513157
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: