BELEGGING: Grootschalig horecabedrijf

Prachtig -aan het water- gelegen vrijstaand horecabedrijf, dat in al haar facetten uitblinkt in een doordacht en zeer goed uitgevoerd concept. Niet alleen op de tekentafel, maar ook in het echte leven blijkt dat: het bedrijf heeft zeer goede omzetten en rendementen.

Grootschalig bedrijf (ca. 400 zitplaatsen in diverse ruimten) en grote -overdekte- terrassen. Actief mediabeleid op sociale media. Ook actief op de vergader – en trouwmarkt.
De inrichting en het assortiment zijn helemaal van deze tijd. Het bedrijf is in topconditie en klaar om de komende jaren een goed rendement te leveren voor de eigenaar, zonder grote investering. Gasten en pers zijn erg lovend over het bedrijf op de diverse referentie-/vergelijkingssites. Het bedrijf betaalt € 300.000 huur excl. BTW per jaar aan de Vastgoed BV.
 
Het bedrijf is de corona-periode goed doorgekomen. Dit jaar wordt (door het bedrijf) nog geïnvesteerd in schilderwerk, nieuwe zonweringn en heaters. Verwachting is dat de vergadermarkt enorm aantrekt de komende jaren.
Voor 2022 en 2023 staan veel trouwpartijen in de agenda.
 
De aandelen (100%) in deze vastgoed BV worden te koop aangeboden. Het enige object in deze vastgoed BV betreft het genoemde vastgoed. Koper(s) ontvangen een complete vrijwaring met garanties van verkoper.
Deelbelegging is mogelijk vanaf € 200.000
 
Een geweldige investering voor een ervaren belegger:
u heeft een “trophy object” in uw portefeuille erbij!
 
Meer informatie kan en mag alleen worden gegeven na een gesprek met onderstaande makelaar.

Plaats/regio Midden-Nederland
Vraagprijs Vraagprijs 100% aandelen vastgoed BV € 4.500.000 k.k.
Grootte 400 zitplaatsen
Objectnummer #513050
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: