Brasserie te Baarn

Aan het centrale plein in het centrum van Baarn gelegen brasserie, lunchroom, restaurant. Het bedrijf ligt aan het begin van de winkelstraat/-promenade aan een plein, waar tevens een perkeerplaats (blauwe zonde) is.
Binnen heeft het bedrijf ca. 60 zitplaatsen, 100 m2 bedrijfsoppervlakte, bar met daarachter keuken, gescheiden d/h wc's en opslag in kelder. Voor de deur mooi zonnig terras met ruim 90 zitplaatsen, de parasols zijn voorzien van heaters zodat het seizoen verlengd kan worden. het terras is aan de zijkant afgeschermd met windschermen.

De brasserie is 7 dagen in de week geopend om 10.00 (behalve marktdag om 9.00) koffie in de ochtend overgaand naar lunch, later op de middag borrel en dan naar diner. De keuken sluit nu om 21.00.

Huidige eigenaresse exploiteert het bedrijf ruim 6 jaar met haar dochters, wegens gezondheidsreden wordt het te koop aangeboden.

Verruiming van de openingstijden zijn mogelijk, ook wijziging van het concept naar puur koffiezaak of puur restaurant zou kunnen. De bedrijfsruimte wordt gehuurd tegen ca. € 31.000 per jaar.

Plaats/regio Baarn
Vraagprijs Vraagprijs onderneming € 195.000
Grootte 60 zitplaatsen
Objectnummer #512098
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: