Café Restaurant Centrum Amsterdam

In hartje centrum Amsterdam (nabij Het Spui) gelegen horecabedrijf, dat door haar locatie direct aan de oranje loper en oppervlakte zeer aantrekkelijk is voor een onderscheidend concept.
 
Café Restaurant met ca. 270 zitplaatsen (ruim 500 m2) verdeeld over diverse panden, aaneengeschakeld met 3 verschillende entrees en terrassen voor de deur met 80 zitplaatsen. Door de verschillende ruimten is het bedrijf niet zo massaal, vanwege het historische karakter van de omgeving en de gebouwen heerst er een gemoedelijke sfeer.
 
Het bedrijf en de omgeving, de straat is volledig opgeknapt, zijn klaar om de komende 10 jaar een goed rendement te leveren voor de eigenaar, zonder al te grote investeringen. In het verleden is op deze locatie een zeer succesvol bedrijf geëxploiteerd, maar vanwege persoonlijke omstandigheden is de exploitatie gestaakt.
 
Dit geeft de gelegenheid voor een keten en/of een ondernemer met vergelijkbare concept(en) om op deze unieke locatie een bedrijf te starten met een schone lei (er zijn geen verplichtingen naar personeel en/of leveranciers). Om goed op te starten zijn er mogelijkheden om een huur-ingroei periode af te spreken. Er wordt gunning voorbehouden.
 
Huur voor alle bedrijfsruimten € 243.000 per jaar excl. BTW

Vraagprijs inventaris/inrichting is afhankelijk van het te voeren concept en nader te plegen investeringen door huurder.

Plaats/regio Amsterdam
Vraagprijs Huurprijs per jaar € 243.000,= excl. BTW
Grootte 500 m2
Objectnummer #511210
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: