Café Restaurant met terras in Loosdrecht

Op zeer herkenbare plek aan rotonde en het water gelegen Café Restaurant met terras en bovenwoning. Het regionaal zeer bekende bedrijf wordt al ruim 26 jaar door dezelfde eigenaren gerund met veel passie en liefde. Met recht een icoon te noemen.

Loosdrecht staat natuurlijk bekend als watersportcentrum, met haar vele jachthavens en fraaie huizen aan het water. Eindelijk begint het centrum van Oud Loosdrecht vorm te krijgen, door middel van een nieuwe levendige haven en een supermarkt. Het water naast het bedrijf is onderdeel van “Het rondje Loosdrecht”, dat via 3 sluizen een rondje varen mogelijk maakt van de Loosdrechtse Plassen naar de Vecht, via Hilversums kanaal weer terug naar de plassen. De bereikbaarheid vanaf Amsterdam (N201), Utrecht, Hilversum, ’t Gooi is zeer goed.
 
Café restaurant met 76 zitplaatsen binnen in restaurant, bar en serre en ruim 60 zitplaatsen op het terras. Ruime keuken, aparte schuur (met zolder) met ruime opslag, kelder en bovenwoning (voormalige hotelkamers, nu in gebruik als kantoor, opslag en personeelsruimte).
 
Het pand en een deel van het naastgelegen ruime parkeerterrein wordt gehuurd, huurprijs voor alles ca.€ 50.000 per jaar.

Plaats/regio Het Gooi
Vraagprijs Vraagprijs onderneming € 165.000
Grootte 250 m2
Objectnummer #512204
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: