Casco horecaruimte aan Albert Cuypstraat Amsterdam

Te huur casco horecabedrijfsruimte gelegen aan de Albert Cuypstraat (op de markt).
De ruimte is ca. 90 m2 groot op de begane grond en heeft een bestemming H1, H3 en H4!

Dit houdt in dat je hier take away, bezorgen, café en/of restaurant mag exploiteren. Overdag staan de marktkramen opgesteld in dit gedeelte van de Albert Cuyp, maar 's middags om 17:00 uur sluit de markt en worden de kramen verwijderd. Men kan ook een plekje huren op de markt precies voor de deur, hier zou men een dan een terras kunnen maken. 
 
Het raam aan de straat kan omhoog worden waardoor je hier prima van achter een vitrine producten kan aanbieden/verkopen aan passanten/wnkelend publiek. Er is aan de achterzijde een tuint, waar een open schuur staat voor opslag. Voor de afzuiginstallatie loopt er aan de achtergevel een afzuigpijp tot boven de daklijn. Er is een wc in de aanbouw aan de achterzijde. 
Het is unieke kans om een dergelijke ruimte aan te huren zonder overname; de uitgebreide horecabestemming, maakt dat er heel veel invullingen denkbaar zijn. 

Het is mogelijkheid een groot terras op straat te plaatsen als de markt weg is, daarvoor dient een vergunning worden aangevraagd door de huurder.

Huurtermijn 5 plus 5 jaar, 3 maanden huur plus BTW waarborgsom, casco oplevering.

Plaats/regio Amsterdam
Vraagprijs Verhuurd
Grootte 90 m2
Objectnummer #511208
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: