Charmant restaurant

Aan het Keiplein in het centrum van Hilversum gevestigd modern eetlokaal. Dit restaurant heeft binnen 32 zitplaatsen, een ruim opgezette keuken met bar en een mooi groot terras met ca. 70 zitplaatsen. Dit terras heeft zowel middag- als avondzon. Het restaurant en de keuken zijn in 2017 volledig verbouwd en vernieuwd. In april 2020 is er wederom geïnvesteerd met name in schilderwerk zowel binnen als buiten.

Het restaurant heeft een warme, moderne uitstraling en werkt met dagelijks verse producten. Sinds de opening van dit restaurant bestaan er enkel zeer goede recensies, zowel on- als offline. Dit resulteert in een grote groep vaste gasten en een hoge naamsbekendheid in de regio.

Het is 5 dagen in de week geopend van 17.00u - 23.00u en bedient met name veel gasten uit de omgeving (bewoners en winkelende mensen), dit wordt aangevuld met passanten. De keuken is internationaal georiënteerd met invloeden uit diverse windstreken. Tevens speelt de keuken in op de seizoenen en vele culinaire trends, dit spreekt erg aan en resulteert vaak in uitverkochte avonden.

Aan de achterzijde van het gebouwd is er een privé-parkeerplek welke gedeeld moet worden met de bovenburen.

Plaats/regio Het Gooi
Vraagprijs Vraagprijs onderneming € 78.500
Grootte 34 zitplaatsen
Objectnummer #513187
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: