Een begrip in en rond Het Gooi

Een begrip in en rond Het Gooi; de gastvrijheid gecombineerd met het toegankelijke eten maakt van ieder bezoek een avondje uit. Het restaurant is zeer goed bereikbaar en herkenbaar gelegen aan een doorgaande weg in het centrum van een plaats in Het Gooi.
 
Parkeermogelijkheden aan de straat en in de directe omgeving (ruime parkeerplaats op loopafstand). Het restaurant ligt nabij diverse publiekstrekkers, leuke winkels en café’s.
 
Totale oppervlakte restaurant ca.285 m2 met circa 140 zitplaatsen in verschillende ruimten en op twee verdiepingen. Mediterrane keuken met specialiteiten uit en rond de Middellandse Zee. Boven het restaurant zijn twee appartementen (over drie verdiepingen), die nu door de horeca-ondernemer worden bewoond. Achter het pand zijn twee garageboxen.
 
Veel lokale gasten (omwonenden), maar door sterke naamsbekendheid en door positieve reacties op recensie sites ook veel bezocht door regionale gasten. Het restaurant heeft veel vaste gasten, waarbij zelfde 5e generatie het bedrijf bezoekt!
 
De bedrijfsruimte wordt te huur aangeboden voor € 60.000 per jaar.
Het gehele vastgoed (bedrijfsruimten, 2 appartementen en de garageboxen) is ook te koop.
Verkoop onder voorbehoud gunning.

Plaats/regio Het Gooi
Vraagprijs Vraagprijs onderneming € 95.000
Grootte 140 zitplaatsen
Objectnummer #513157
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: