Grand Café Restaurant centrum Zeist

Op zeer goede locatie aan het begin van de winkelstraat gelegen grand café-restaurant met zalen en bovenwoningen. Grand Café-restaurant met lange bar, 40 zitplaatsen binnen aan tafel, 8 zitplaatsen aan de bar en zeer complete kinderhoek. Leuke kaart welke mee wisselt met de seizoenen.
 
Aan voorzijde mooi zonnig en speels ingericht terras op levendige locatie direct tegenover Jumbo en naast busstation met 82 zitplaatsen, overdekt met zeer grote zonneluifel (maar liefst 19 meter lang), voorzien van heaters, tevens een zijterras met 24 zitplaatsen compleet met heaters.
 
In het bijgebouw, 2 herenkamers waarvan herenkamer 1 met 10 zitplaatsen en tweede herenkamer met  6 zitplaatsen, deze kamers worden gebruikt voor vergaderingen, private diners en bijeenkomsten.
De heren kamers sluiten aan op de wijnkamer met open slaande deuren naar een volledig ingericht privé terras compleet overdekt en voorzien van bar met green egg wat veel gebruikt wordt voor feesten en partijen tot 150 personen.
Het bedrijf is 7 dagen in de week geopend van 14.00 tot 02.00 uur (zaterdag/zondag vanaf 12.00 uur tot 03:00). De gasten zijn afkomstig uit Zeist en de omliggende regio.
 
Dit complete bedrijf is voorzien van een zeer complete keuken met bijkeuken waarvan alle apparatuur zo goed als nieuw .

Het bedrijf is 7 dagen in de week geopend van 14.00 tot 02.00 uur (zaterdag/zondag vanaf 12.00 uur).
De gasten zijn afkomstig uit Zeist en regio.
 
Huur bedrijfspanden met woningen € 6.200 per maand, huurinkomsten bovenwoningen totaal € 5.285 per maand.
De huurprijs die over blijft voor het horecagedeelte is € 915 per maand!

Plaats/regio regio Utrecht
Vraagprijs Vraagprijs onderneming € 135.000
Grootte 140 zitplaatsen
Objectnummer #512137
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: