Grand Café Restaurant L'Opera Amsterdam

Op toplokatie aan het Rembrandtplein gelegen..
Lokatie, lokatie, lokatie dat is waar het om draait.


L'Opera ligt markant in de zonnige hoek van het Rembrandtplein en heeft een opvallend terras.
Aan de voorkant van het gebouw is een serre geplaatst met grote ramen; hierdoor kan er genoten worden van de activiteiten op het plein. In de serre is plaats voor 75 gasten. Het dak van de serre kan voor ca. 2/3 van de gehele breedte worden geopend. 


Het grand café heeft een oppervlakte van circa 345 m² op begane grond, circa 90 m² op de entresol en circa 70 m² in de (opslag)kelder. Voor de serre en aan de zijgevel (kant Bakkerstraat) is een zeer ruim en zonnig terras.
Het terras heeft in totaal circa 200 zitplaatsen.

Achterin het bedrijf is een statige brede trap naar de entresol.
De entresol heeft circa 45 zitplaatsen en een eigen bar en heeft een open balkonkarakter. De ruimte is zeer geschikt voor het geven van besloten borrels, feestjes, private-diners, vergaderingen en overige bijeenkomsten.
Op deze verdieping zijn ook de wc's. 

L'Opera heeft een goede naam en een grote groep vaste bezoekers, die heel divers zijn: dagjesmensen, toeristen, hotelgasten van hotels om de hoek, Amsterdammers, studenten. 

De onderneming is ruim 30 jaar in bezit van huidige eigenaresse; ze wil het na al deze jaren wat rustiger aan gaan doen en biedt het daarom in de markt aan.

De bedrijfsruimte wordt gehuurd tegen een huurprijs van € 250.000 per jaar.

Uitgebreidere informatie is beschikbaar in de vorm van een bedrijfspresentatie, deze kunt u opvragen bij Lukas Arends via larends@ahom.nl 

Plaats/regio Amsterdam
Vraagprijs Vraagprijs onderneming € 1.850.000
Grootte 450 m2
Objectnummer #513159
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: