HCR en Partycentrum Regio Amersfoort

Centraal gelegen hotel café restaurant met terras aan de voorkant (zomer en winter te gebruiken) en feestzaal aan de zij- en achterkant. Zeer goed bereikbaar via snelwegen en provinciale wegen.

Het bedrijf bestaat sinds eind 19e eeuw en heeft in al haar bestaansjaren een goede naam opgebouwd. Inmiddels is het bedrijf ruim 55 jaar in familiebezit. Alle onderdelen (installaties en inventaris) van het bedrijf zijn en worden goed onderhouden, er wordt regelmatig geïnvesteerd in verbeteringen/vernieuwingen. Oa. is de kleine zaal recentelijk gerestyled.
 
Het hotel heeft 10 kamers, het café-restaurant heeft 85 zitplaatsen, de feestzalen kunnen bijna 800 mensen herbergen (in totaal staand), maar zijn zo flexibel in te delen dat er tevens een vergadering van 8 personen kan plaatsvinden. Totale oppervlakte ca. 860 m2.

7 dagen in de week geopend van 09.00 tot 01.00 uur. De doelgroep is zeer breed en loopt van verenigingen, omwonenden, fietsers, zakelijke gasten, passanten en toeristen door elkaar heen in alle leeftijden.

Het bedrijf kent een vast omzetniveau en heeft goede resultaten.
 
Overname vastgoed (klein gedeelte wordt gehuurd) tegen € 1.100.000 k.k.

Plaats/regio regio Amersfoort
Vraagprijs Vraagprijs onderneming € 295.000
Grootte
Objectnummer #513175
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: