Horecaruimte in Bataviahaven

Direct in de Bataviahaven gelegen casco horecaruimte van ca. 600 m2. De ruimte is gelegen op de begane grond van een nieuwbouwcomplex dat rond deze tijd wordt opgeleverd aan haar nieuwe gebruikers. Naast de ruimte wordt een ander horecabedrijf gerealiseerd (grand café), boven de ruimte zijn over 7 lagen huurappartementen gerealiseerd.
In het complex zijn parkeerplaatsen en is er een binnentuin. Voor de deur zijn aan het water terrasmogelijkheden.

De Bataviahaven is een drukke haven met veel watersporters (veel zeil- en motorboten) en vanuit hier starten diverse rondvaartboten (oa rondvaart naar Markerwadden). Per jaar wordt hier tevens de Hiswa te Water georganiseerd, een groot (inter-) nationale beurs waar de nieuwste boten en trends worden getoond aan het publiek. De ligging van de haven is erg gunstig voor de grotere (zeil-) schepen om het zuidelijke deel van het IJsselmeer, als Friesland en de Waddeneilanden gemakkelijk te bereiken. Meer info over de haven en bezoekersaantallen: volg deze link

In de omgeving is een golfbaan, de bekende outlet Bataviastad en de reconstrustie van het schip "De Batavia" te bezoeken in Batavialand. De haven sluit goed aan op de dijk tussen Lelystad en Enkhuizen.

Goede kans voor een Franchise of een bewezen concept een nieuwe vestiging te starten.
De ruimte wordt casco opgeleverd tegen een aantrekkelijke huurprijs.

Huurtermijn 10 jaar, 3 maanden waarborgsom.
Gunning verhuurder voorbehouden.

Plaats/regio Lelystad
Vraagprijs Verhuurd en sleutel overgedragen
Grootte 600 m2
Objectnummer #511223
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: