Lunchroom Bakery centrum Weesp

In het centrum van Weesp (Gemeente Amsterdam) gelegen lunchroom-bakery met terras. Door de ligging in het centrum met parkeerplaatsen voor de deur (welke eenmaal per week niet beschikbaar zijn door de markt) is er goede bereikbaarheid en herkenbaarheid. Het centrum van Weesp is op korte loopadstand van het NS station.
 
Men heeft verschillende eigen bakery specialiteiten en onderscheidende koffie, waardoor de gasten graag terugkomen. De inrichting is hedendaags en open van karakter. De oppervlakte is ca. 110 m2, er zijn ca. 30 zitplaatsen. Terras voor de deur met 26 zitplaatsen (ook tijdens markt).

Alle apparatuur werkt op (groene) electra, waardoor het bedrijf duurzaam is maar ook een stuk voordeliger werkt dan andere bedrijven die apparatuur/ovens hebben die op gas werken.

Het bedrijf heeft veel regelmatig terugkomende (vaste) gasten, maar ook veel toeristische gasten (dagjesmensen, passerende boten, fietsers en wandelaars).
 
De eigenaren willen verkopen wegens gewenst vertrek naar het buitenland.
 
Huur bedrijfsruimte € 2.400 excl. BTW per maand. Er zal een nieuwe huurovereenkomst worden gesloten voor 5 plus 5 jaar, de waarborgsom is 3 maanden huurverplichting.

Plaats/regio Amsterdam & regio
Vraagprijs Vraagprijs onderneming € 69.000
Grootte 110 m2
Objectnummer #513230
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: