Multi functionele ruimten in de Waterfront Naarderbos

Waterfront Naarderbos is een uniek vrijstaand pand aan het Gooimeer, dat een mengeling in zich heeft van een modern gebouw met multifunctionaliteit: café-restaurant met zalen, voor allerlei evenementen, beurzen, tentoonstellingen, presentaties, wellness, personal care, noem maar op……

Er zijn andere gebruikers/huurders, die ruimten gebruiken voor kantoor en een fitnessbedrijf.
Naast het pand zijn mogelijkheden een kleine haven te maken, een aanlegsteiger en/of een strandje.
De huidige eigenaar heeft het bedrijfspand door middel van nieuwbouw gerealiseerd in 2008. In het gebouw zijn diverse huurders. De nu in de markt aangeboden ruimten werden door de exploitant van de golfbaan gehuurd; deze overeenkomst is onlangs beëindigd. De ruimten zijn niet volledig casco, maar deels voorzien van installaties en inventaris (die aard- en nagelvast waren zoals keuken en barren). Tijdens een bezichtiging zal u op de hoogte worden gebracht welke onderdelen het betreft.

Aangeboden worden circa 3.100 m2 bedrijfsoppervlakte.
Verder zijn er voor en achter het pand diverse terrassen.

 
Huurovereenkomst voor lange tijd (voorkeur 10 jaar) op basis van een standaard ROZ-NVM Model Winkelruimte (art. 290 BW ev). Casco verhuur aangevuld met enkele installaties/aard en nagelvaste onderdelen. Bankgarantie/waarborgsom van 3 maanden huurverplichting.
 
Er wordt nadrukkelijk een voorbehoud goedkeuring verhuurder voorbehouden omdat de huurder dient te passen in het huurprofiel en als aanvulling op de bestaande huurders.

Plaats/regio Het Gooi
Vraagprijs Op aanvraag
Grootte 3.100 m2
Objectnummer #513146
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: