Partycentrum regio Amstelveen

Vrijstaand bedrijfspand gelegen op het bedrijventerrein met zeer centrale locatie in de Randstad, gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en  de provinciale weg (N201) die in directe verbinding staan met o.a. de A2 en A4. Dit maakt dat deze locatie uitstekend bereikbaar is. Het bekende partycentrum beschikt over een grote open ruimte voorzien van een dansvloer met zitjes rondom, een kleinere zaal met bar en open haard en een ruimte op de eerste verdieping (momenteel in gebruik als balletstudio).
 
De entree, met zelfsluitende brandvrije deur, biedt toegang tot de lange hal met daarin een garderobe en twee gescheiden dames/heren wc’s. De deur in de hal verschaft toegang naar de grote open ruimte met houten dansvloer. Langs de zijden zijn twee podia geplaatst waarop zitmogelijkheden zijn gecreëerd. Onlangs zijn twee nieuwe airco’s in deze ruimte geplaatst.
Direct aan de grote zaal bevindt zich een sfeervolle, kleinere ruimte met houten vloer.
De zalen zijn gescheiden door middel van een flexibele scheidingswand welke gemakkelijk te verwijderen is om er zo één grote zaal van te maken. De volledige zaal biedt ruimte aan 600 personen staand of 250 personen zittend.
Beide zalen grenzen aan de royale loungeruimte met bar, toiletgroep en open haard. ‘Achter de schermen’ vindt u de keuken en het (dranken)magazijn. De derde zaal bevindt zich op de eerste verdieping en is te bereiken via een trap in de hal. Deze open ruimte is voorzien van een geluidsinstallatie, airconditioning en is multifunctioneel inzetbaar.

Om het pand is parkeerruimte voor ca. 50 auto's

Plaats/regio regio Amstelveen
Vraagprijs Verkocht en overgedragen aan nieuwe eigenaar
Grootte 650 m2
Objectnummer #512191
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: