Restaurant Amsterdam Zuidas

Op heel gunstige hoeklokatie gelegen restaurant aan de Zuidas in Amsterdam. Het restaurant is gevestigd op de begane grond van een kantoorpand en omvat een restaurant met 120 zitplaatsen, zaalruimte 70 zitplaatsen, keuken, opslag/kantoor en sanitaire ruimten. Totaal 350 m2.
 
Voor de entree is een terras met 50 zitplaatsen (uitbreidbaar). Keurig afgewerkt bedrijf dat zo doorgedraaid kan worden of naar behoefte kan worden omgezet naar een formule.
 
Door de verplaatsing van de doorgangen naar station Zuid (NS en metro): project Zuidasdok 2018 zal de locatie aanzienlijk gaan verbeteren met betrekking tot passanten tussen nu en 8-12 maanden. Verwacht wordt dat er ruim 30.000 mensen langs het restaurant komen te lopen zodra de nieuwe doorlopen over de A10 (vanaf station Zuid) klaar zijn. Verder zal de A10 worden verdiept en wordt er meer geïnvesteerd in de bereikbaarheid via OV. Verwachte oplevering is 2021-2022.
De Zuidas is de laatste jaren enorm ontwikkeld en compleet geworden met kantoren, woningen, retail, leisure en horeca. Naast de Zuidas is de VU met opleidingen, academisch ziekenhuis en wereld beroemde onderzoekscentra.
 
Zeer geschikt voor dagformule met koffie specialiteiten, ontbijt, lunches, diners en borrels.
 
Kale huur bedrijfsruimten ca. € 80.000 per jaar (excl. BTW en servicekosten).

Plaats/regio Amsterdam
Vraagprijs Vraagprijs onderneming € 475.000
Grootte 350 m2
Objectnummer #513166
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: