Restaurant binnen grachtengordel

Leuk intiem restaurant dat is gevestigd aan een straatje tussen de Herengracht en Keizersgracht te Amsterdam. Het straatje is een drukke fiets- en wandel route van en naar de Jordaan/Westerstraat vanaf het CS/Spuistraat/Dam. Parkeren kan niet in de straat, wel aan de grachten (betaald parkeren) of op de Westermarkt. Ook de fietsen dienen op de bruggen te worden gestald. Om de hoek aan de Prinsengracht ligt het Anne Frankhuis, diverse hotels en de Westertoren.

Door het terras aan de voorzijde is er een goede herkenbaarheid, dit wordt vergroot door de fraaie klimop om de voorgevel, veel mensen stoppen even om een foto te maken..

Authentiek Italiaanse keuken met dagverse producten. Door veel toeristen en zakelijke gasten bestempeld als favoriete plek om te genieten van een goede en eerlijke maaltijd. Op diverse vergelijkingssites haalt men goede cijfers en referenties (The Fork  9,1; Tripadvisor 4,5 sterren). 

Entree, hardstenen trap, ruime bar, goederenlift naar souterrain, hoge plafonds in de verkoopruimte met banken en tafels (45 zitplaatsen) met niveauverschil, trap naar souterrain, waar wc’s, ruime keuken (geen daglicht), magazijn.Terras aan voorzijde met 6 zitplaatsen, leuke binnentuin met openslaande deuren waardoor het buitengevoel naar binnen gehaald wordt.

Totaal ca. 80 m² verkoopoppervlakte en 60 m² dienstruimten.
Huur bedrijfsruimten ca. € 40.000 per jaar.


 
Plaats/regio Amsterdam
Vraagprijs Verkocht en overgedragen aan nieuwe eigenaar
Grootte 140 m2
Objectnummer #511214
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: