Restaurant in historisch pand Groene Hart

In historisch vrijstaand pand in het centrum van toeristische plaats in het Groene Hart gelegen restaurant. Het restaurant heeft de uitstraling en inrichting van een grand café-restaurant uit de grote steden. Momenteel heeft men een mediterrane kaart met diverse huisspecialiteiten. De omgeving kenmerkt zich als toeristisch (musea, natuur), zakelijk (internationaal) en aantrekkelijke woonomgeving.

Vrijstaand pand, zeer goed bereikbaar, met ruime parkeerplaatsen voor de deur. Zeer statige uitstraling, entree in het midden van het pand met toegang tot het restaurant met 70 zitplaatsen, directe doorloop (afsluitbaar) naar tweede ruimte met ca. 60 zitplaatsen. De tweede ruimte wordt vaak gebruikt voor groepen (feesten, vergaderingen, condoleances). Links naast de entree is het office, doorgang naar de keuken en afwasgedeelte. In kelder op de verdieping is er ruime opslag, kantoor, personeelsruimten en installatieruimte. Op de verdieping zijn 4 verhuurde kamers en is de mogelijkheid om er een B&B van te maken.
Voor het pand een zonnig en ruim terras met ca. 65 zitplaatsen.

Zeer geschikt voor een landelijke formule, een grand café

Het pand wordt te huur aangeboden met een nieuwe huurovereenkomst voor 5 plus 5 jaar met de gebruikelijke voorwaarden vanuit het NVM-ROZ model 290 ev Winkelruimten tegen een jaarhuur van € 70.000

Plaats/regio regio Utrecht
Vraagprijs Vraagprijs onderneming € 125.000
Grootte 470 m2
Objectnummer #512193
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: