Restaurant Naarden Vesting

Middenin het pittoreske dorp Naarden Vesting gelegen restaurant (voormalige Restaurant Limes) met een tuin aan de kerkzijde.

Het typische vestingpand heeft veel karakter, is net helemaal verbouwd en biedt een ondernemer veel vrijheid om zijn beoogde restaurant concept te drijven. Het gehele pand is in de afgelopen periode professioneel verbouwd waardoor het  weer vele jaren vooruit kan. Het restaurant is volledig ingericht en voorzien van inventaris inclusief de keuken.
 
Er is de mogelijkheid om aan de voorzijde (straatzijde) een terras neer te zetten en in de riante tuin (achterzijde – St. Vitusstraat) met uitzicht op de Grote Kerk.
 
De entree is gezamenlijk met de woning boven het restaurant en wordt door middel van een enorm stijlvolle en moderne glazen raampartij gescheiden. De openheid van het geheel met halverwege de lichte bar en complete half open keuken maakt het overzichtelijk en toch ook weer knus met de diverse opstellingen.
 
Het aantal zitplaatsen, met de aanwezigheid van de huidige inventaris is ca. 40/45 plaatsen, maar dat is uiteraard makkelijk aan te passen naar gelang de wensen. Een scheidingswand deelt de ruimte achter, waadoor het geschikt is voor een besloten partij of als vergaderruimte. 
 
Wat de inventaris betreft wordt er geen overname / goodwill gevraagd! (keukenapparatuur is in overleg) Tevens bestaat er de mogelijkheid om de achtertse woning bij te huren, die op de verdieping is gelegen. 

Totaal van 150m2, verdeeld in ca 110m2 Cattenhagestraat 9 en 40m2 St. Vitusstraat 2-A
Plaats/regio Het Gooi
Vraagprijs Huurprijs per maand € 5.250 excl. BTW
Grootte 150 m2
Objectnummer #511272
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: