Restaurant op hoeklokatie Amsterdam West

Op begane grond van studenten wooncomplex in Amsterdam West net over de A10; nabij de Postjesweg gelegen restaurant met totaal 95 zitplaatsen. Mooie hoeklokatie, met terras op zonligging, hoge plafonds waardoor er een entresol met vide is ingebouwd. 
 
Op de begane grond zijn ca. 55 zitplaatsen excl. bar, er is bewust gekozen voor een ruime opstelling. Op de entresol plaats voor ca. 40 gasten. Op dit moment word er gekookt op internationale basis met verse basisproducten, waarbij de prijs (mede-)onderscheidend is. 
Gasten zijn onder andere bewoners van het complex in de leeftijd van 20-30 jaar, verder veel omwonenden, medewerkers van de vele kantoren en winkels en ook diverse walk-in/toeristen; de gemiddelde besteding is ongeveer € 30,- p.p.

Prettig en vrolijk ingericht bedrijf dat geschikt is voor een creatief concept, gericht op studenten, kantoormedewerkers en omwonenden. Er zijn voldoende mogelijkheden ter verbetering/verhoging omzet en rendement door uitbreiding van het assortiment en actievere marketing ed. 

Huur bedrijfsruimte voor € 30.000 per jaar vermeerderd met omzetafhankelijk deel.

Plaats/regio Amsterdam
Vraagprijs Vraagprijs onderneming € 150.000
Grootte 95 zitplaatsen
Objectnummer #511162
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: