Restaurant Oud Loosdrecht

Op prachtige locatie, als onderdeel van een zeer goed verzorgde jachthaven complex: succesvol restaurant, al meer dan  60 jaar bekend onder de naam Piet Hein. Het restaurant is beschikbaar gekomen wegens het aflopen van een bestaande huurovereenkomst.

Het restaurant is aan de voorzijde gelegen aan de Veendijk, een doorgaande weg met fietspad direct langs het eigen parkeerterrein. Aan de achterzijde is er een ruim terras (45m2) met vrij zicht op de boten in de haven en over de 1e Plas. De volledig open te schuiven harmonicadeuren zorgen ervoor dat het terras kan worden uitgebreid met meer dan 100 m2 extra ruimte.
 
Jachthaven Piet Hein is een kleine, maar zeer succesvolle haven met niet alleen stallingsplaatsen voor sloepen en jachten. Er liggen een 10-tal woonarken, er is een AIRBNB lokatie en een High Profile Fitness-centre (Lake Side Gym).

Grote aantrekkingskracht op de toeristen heeft ook de sloepverhuur. Deze beschikt over exclusieve sloepen en genereert per zomerseizoen minimaal 4000 extra gasten die veelal gebruik maken van het restaurant.

Er is tevens alle gelegenheid tot het organiseren van seminars, (trouw)feesten en partijen.
Voor passanten vanaf het water zijn er eveneens aanlegfaciliteiten.

Een volledige impressie van de jachthaven vindt u op www.piethein.nl.
  
De totale oppervlakte is ca. 200 m2 en ingedeeld als restaurant met open haard (140 m2) en bar, keuken/spoelkeuken, opslag, d/h wc’s en garderobe.
Naast het pand is een zeecontainer geplaatst voor extra opslag.

De Loosdrechtse Plassen hebben (boven) regionale aantrekkingskracht op de ruim aanwezige doelgroep die bestaat uit omwonenden, watersportliefhebbers, fietsers en wandelaars.

Zeer geschikt voor een restaurant concept in het midden segment.
Plaats/regio Het Gooi
Vraagprijs Verhuurd
Grootte 200 m2
Objectnummer #511239
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: