Vrijstaand Horeca Paviljoen te Almere Nobelhorst

Direct aan de Hoge Vaart wordt aan de rand van de nieuwe woonwijk Nobelhorst een vrijstaand horecapaviljoen gerealiseerd. Het nieuwe gebied staat bekend als De Werf en omvat verder ruim 130 woningen rond een inham met botenhuizen, appartementen, een botenhelling en een parkeerplaats. Gerealiseerd wordt een vrijstaand casco ruimte, geschikt voor een horecabedrijf (café restaurant).
Kijk op: 
www.dewerfalmere.nl
 
Aan te raden is een middenklasse restaurant te realiseren met een modern en open concept: verse producten gericht op met name dag exploitatie met veel aandacht voor duurzaamheid, vegetarisch en dieetwensen.
Goede koffie- en theespecialiteiten, verschillende bieren van de tap, cock- en mocktails, ontbijt, lunch en diner gerechten door de dag. Hybride aanbod van gerechten. Aandacht voor evenementen en specials. Kans/mogelijkheid een community te creëren en aan te sluiten op het concept van de wijk Nobelhorst mbt “buurtschappen”.
 
De oppervlakte is ca. 240 m2 en naar inzicht van de horecaformule in te richten. Er is een terrasmogelijkheid.
 
Huurprijs voor het casco gebouw € 4.000 per maand excl. BTW.
Huurovereenkomst NVM-ROZ model voor winkelruimten (artikel 290 Boek 7 BW), voor termijn van 5 + 5 jaar, 3 maanden waarborgsom, enkele aanvullende (horeca-)bepalingen.
Gunning verhuurder voorbehouden.

Plaats/regio Almere
Vraagprijs Huurprijs € 48.000 excl. BTW per jaar
Grootte 240 m2
Objectnummer #511235
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: