De nieuwe werkelijkheid

We bevinden ons sinds een paar dagen in een nieuwe werkelijkheid. De situatie rondom het Coronavirus (COVID-19) heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijde gezondheidscrisis met enorme impact op ieders dagelijks leven.
Mijn medeleven gaat uit naar iedereen die een naaste verloren heeft. Iedereen die ziek of herstellende is wens ik veel beterschap toe! Ook ik kan het niet genoeg benadrukken: volg alsjeblieft het advies van de overheid op, neem het serieus en wees solidair. Laten we samen de schouders er onder zetten. Blijf zoveel mogelijk binnen en reis alleen als het echt nodig is.

Vanaf afgelopen maandag werk ik alleen nog maar digitaal. Via email, whatsapp en zoom is er veel overleg over onlangs gesloten deals; hoe nu verder? Wat gebeurd er na 6 april? Kan de horeca dan weer open? Wat doen de banken/financiers? Komen de gasten dan "gewoon" weer? 
We zitten allemaal in hetzelfde schuitje…

Laten we onze tools en kracht niet alleen gebruiken om vanaf thuis te werken, maar vooral ook om elkaar te vinden en te delen hoe we hier sterker en beter uit kunnen komen. Kom digitaal bij elkaar, blijf positief en zorg voor elkaar.
 
Stay safe!

Lukas Arends
Senior horecamakelaar
Register Taxateur special valuations